HTML

Szex&Bp

Nőkről. Férfiakról. Csajokról. Pasikról. Kapcsolatokról. Szövevényekről....Magáról az életről. Lehet rajongani...lehet köpködni a Szex és New York sorozatot. Szerintem egy a lényeg. Vannak benne aranyigazságok, amikkel nem árt tisztában lenni, hogy ha a NagyŐ-re vadászol. Vagy ha normális kapcsolatot akarsz. Vagy ha csak simán szeretnéd meg/túl/átélni a szingli létet. A sorozatból inspirálódva leírom, ÉN hogyan látom ezeket a dolgokat...amolyan szexésbudapestesen...

Friss topikok

  • szex&bp: @flyingbride: ebben igazad van. de mégis. azt gondolom más az értékrendje egy férfinak és más egy ... (2010.09.10. 20:45) 1/7 A monogámista
  • szex&bp: igaz. általában az ilyen kapcsolatok tényleg a csak szex és semmi más témakörben forognak. az erőf... (2010.08.10. 10:11) 1/4 Fiatalok és lelkesek
  • Charlote: Hát erre nincs is jobb végszó, minthogy az élet néha felülmúlja a legjobb filmet is!!!! :) (2010.08.06. 08:58) 1/2 Modellek és halandók

Linkblog

1/4 Fiatalok és lelkesek

szex&bp 2010.07.30. 10:12

A huszonéves fiúk lennének az új divatdrog? Tény, hogy nem véletlenül vonzódunk a fiatalabb pasikhoz. Vajon ők mit látnak bennünk? Lehet, hogy minden férfi drog, kortól függetlenül? Néha mélyre süllyedünk miattuk. Néha a felhők fölé emelnek.

Egyáltalán nem tartom magam korosnak. Meg amúgy is. Ezek csak számok. Büszkén vállalom mindösszes 33 évemet:). Ami viszont talán érdekes, hogy ha szép sorjában végigondolom nem csekély számú kalandomat, akkor bizony be kell valljam. Vonzanak...vagy inkább vonzottak a fiatalabb pasik férfiak pasik. Nem tudom ez honnan eredhet. Mi lehet az oka. Kalandozásaim során, főleg a netes ismerkedés segtségével szinte mindig a fiatalabb "udvarlókat":) részesítettem előnyben. Azért nem kell megijedni. Nem pelyhedző állú kistacskókra gerjedtem rá, de azért a 4-5 éves korkülönbség elég gyakran előfordult. Most már kicsit változtam. A fiatalabbakat rostálom, és inkább a saját korosztályomat, vagy néhány évvel idősebbeket keresek. Talán mert úgy gondolom tőlük várhatom a komolyságot. Tőlük várhatok egy komolyabb kapcsolatot. Lébecolni jó volt a fiatalokkal, de hosszú távon nem tervezhetek velük. (nem mintha nagyon képes lennék a hosszú távú tervezésre:). Ugyanakkor érdekes, hogy egyik barátnőm pont az ellentétem. Ő a korosztályunk tagjaival szóba sem állna. Fiatalabbakkal meg semmiképp. 

Állítólag a nők erőforrásokat keresnek. A férfiak szolgáltatásokat. Az tény, hogy az idősebb férfiak nagyobb valószínűséggel rendelkeznek azokkal az erőforrásokkal, amelyek elegek lehetnek egy biztonságos, kényelmes élet kialakításához. De mégis...ha lelkesedésre...esztelenségre...netántán fesztelenségre vágysz nem baj, ha kipróbálod milyen meglovagolni egy fiatal csikót:)).

TÉGED ZAVARNA EGY KAPCSOLATBAN A NAGY KORKÜLÖNBSÉG?

Címkék: sorozat carrie

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szexesbp.blog.hu/api/trackback/id/tr42178545

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

huvosvadasz · http://huvosvadasz.blog.hu 2010.08.10. 09:32:05

Kipróbálhattad azt 10 éve is, csak akkor még öttel idősebb volt az a 28 éves, aki most öttel fiatalabb. Hogy mit keresnek az idősebb nőben? Baromi egyszerű... tudják, hogy nem kell tartani az elköteleződéstől, mert az idősebbb nő fejében mindig ott lesz, hogy ő hosszútávon nagy valószínűséggel nem partner. Ugye egy öt évvel fiatalabb pasi az valójában kb. tízzel fiatalabb, mint akivel érdemes lenne kezdened, szóval a korkülönbség tényleg nagy.

Na most, ha már eleve az a felállás, hogy nem várhatsz tőle komolyat, és ezt ő is tudja (aki kikezd veled, az tudja), akkor marad a szex. Vagyis azzal, hogy szóbaállsz egy fiatalabb pasival, lekommunikálod, hogy hajlandó vagy egy sima szeretői kapcsolatra, ami ugye alapból egy nő és egy férfi között soha nem triviális. Sőt, a legtöbb nő elég ritkán megy eleve így bele a dologba.

Könnyű és kockázatmentes zsákmány vagytok és kész. A másik az, hogy amikor felmérjük a másikat (ti is, mi is) akkor egy sok szempontos rendszer alapján osztákyzunk fejben. Bejátszik ott minden: kinézet, alak, stílus, ész, kisugárzás, EQ, politikai beállítottság, anyagi háttér és potentciál (főleg nálatok), fiatalság (főleg nálunk), stb. Namost egy idősebb nő értéke ez alapján kisebb - sorry. Harmincnál meg van egy csúnya letörés keresletben, aminek több oka is van (részben demográfiai). Így viszont harminc fölötti nőből külsőre jobbat kaphat az a 28 éves, mint 25 alattiból. Vagyis ugyanaz a 28 éves srác aki egy amúgy kedves, okos, stb. de "csak átlagos külsejű" lányt tudna felszedni (ha nem nagyon ügyes csábító persze), simán összejöhet egy 33 éves dögös, jól kinéző nővel.

szex&bp 2010.08.10. 10:11:20

igaz. általában az ilyen kapcsolatok tényleg a csak szex és semmi más témakörben forognak. az erőforrásokat nem a "pelyhesállúaktól" kell várni:)
süti beállítások módosítása